De laatste tijd begint het al flink warmer te worden. Overdag is het rond de 30 graden en zelf 's avonds om 23.00 uur heb ik nog vaker rond de 30 graden gezien. Dit betekent dus slecht slapen en veel drinken. Elke 4 dagen heb ik 6 flessen van 2 liter nodig. Inmiddels heb ik dus een flinke conditie en me rechterarm is zoals Tarzan. Het zeewater is inmiddels beter te doen. De temperatuur van het water is veel hoger dan begin mei. Het voelt nu aan zoals een lauw bad. Ik moet toch echt regelmatig het water in want in de volle zon is het te heet. Doordat het weer te warm is kom ik ook niet meer echt aan sporten toe, maar ja blijkbaar ben ik daardoor 1 kilo afgevallen.
Op me stage is het gezelliger geworden. Er zijn 3 nieuwe chica's erbij gekomen. Eentje uit Frankrijk, eentje uit Rusland/Findland en eentje van Cyprus. Ik kan het goed vinden met die laatste 2 en daardoor heb ik het de laatste tijd wat drukker met tapas eten en uitgaan. Doordat we allemaal een soort zelfde taalniveau hebben is het fijn om met hun te praten. Ik merk dan ook echt dat de afgelopen week met hun praten goed is geweest voor mijn spaans. Ik vind het jammer dat ik binnenkort moet gaan net nu hun er zijn, maar ben ook wel blij dat ik kan gaan aftellen om naar mijn saaie leven in Nederland te mogen.
Tegen het einde van juni zijn nog heel veel dagen vol met feest. Het meest belangrijke feest in Alicante-> Hogueras. Hierbij gaan ze grote zelfgemaakte fallas van papier mache verbranden. Dit is dus een goede aflsluiting voor mijn verblijf hier.
28 juni komt Bert hierheen en dan gaan we terug naar Nederland op 5 juli. Helaas zijn de vluchten al geboekt en kunnen we niet langer blijven. Ik kan alleen maar hopen dat op de dag dat ik terug moet dat de vulkaan weer gaat uitbarsten.
Tot snel!
PS. het is niet erg als er hier en daar wel eens berichten worden achtergelaten ![]()

Maar je komt dus weer terug naar NL op 5 juli, dat lijkt nog lang, maar een maandje is zo voorbij!